БЦ Свищов - Събития
 
  Събитията по месеци:

[+] Maй 2000
[+] Юли 2000
[+] Август 2000
[+] Септември 2000
[+] Октомври 2000
[+] Ноември 2000
[+] Декември 2000


 
Ноември - 2000 година 

   На 6-ти и 7-ми ноември в Тетевен бе проведена среща на Менажерите на болниците на градовете-участници в проекта. Представител на Свищовската болница бе д-р Митанов. Бе споделен опита на Болница Тетевен с холандската асоциация на здравните заведения. Постигнато бе споразумение за съвместно сътрудничество с общи проекти.

   На 7-ми ноември в Община Свищов бе организирана среща с любезното съдействие на националния координатор г-жа Таня Шумкова на експерти от Министерството на земеделието на тема "Възможности за участие по програма САПАРД". Експерта г-жа Вяра Стефанова сподели информация с представители на поземлената комисия на общината, със специалисти Служба земеделие и ООД Совата начините за участие по мярка 1.1. за възстановяване на лозови масиви.

   Координатора взе участие в конференция на тема ДА ПОЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ, организирана от Министерството на околната среда и горите и фондация Тайм Екопроект, проведена на 14-ти в Централния институт за усъвършенстване на учители. Инициативата е съвместен проект с Посолството на Кралство Холандия и Института за устойчиви общности - САЩ.

   На 21 ноември беше проведена среща с кметовете и кметските наместници в община Свищов. Бяха обсъдени проблемите и перспективите за развитие на селата Червена, Александрово, Совата, Вардим, Козловец, Горна Студена, Овча Могила, Деляновци, Драгомирово, Морава.


По-важните неща през годината: